LOADING....!!!!!

Побутовим споживачам

21.07.2022

ТОВ “Кременчукгаз-Трейдінг” повідомляє, що у зв’язку із труднощами виконати умови укладання договору із власником ресурсу ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” відповідно додатку 1 до «Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу» затвердженого Постановою КМ України від 6 березня 2022р. № 222, Товариство з 1 серпня 2022 року не взмозі постачати природний газ побутовим споживачам та відомчому житлу за цінами що діяли з 1 травня 2022року на ліцензованій території ПрАТ “Кременчукгаз”. Таким чином всі споживачі, які уклали заяву-приєднання (договори) з ТОВ “Кременчукгаз-Трейдінг” перейдуть до постачальника останньої надії.

Звертаємо увагу, що до 01.09.2022 року усі споживачі (населення) мають визначитися із своїм новим постачальником та підписати з ним заяву приєднання до умов договору постачання. Разом з тим зазначаємо, що відповідно до п. 31 розділу III Правил постачання природного газу, затверджених Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сфері енергетики і комунальних послуг № 2496 від 30.09.2015 (надалі – Правила), побутовий споживач має право на вільний вибір постачальника та безоплатну зміну постачальника. Постачальник обирається споживачем самостійно, на власний розсуд, незалежно від місця знаходження даного постачальника на території України.

Останні Новини

інформація для клієнтів щодо
трендів в енергетиці

Додаткова угода щодо ціни на жовтень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на вересень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на серпень 2022 року read more

Написати нам

Залишились запитання?

Ми з радістю проконсультуємо Вас щодо ситуації на ринку енергоносіїв, підберемо зручний та вигідний тариф, підготуємо всі папери та оформимо угоди.

Ми працюємо для Вас