LOADING....!!!!!

Заяви будуть опрацьовані, платіжки будуть доставлені

29.10.2021

Газопостачальники закликають до спокою та очікують розуміння споживачів.

Із доволі проблемним питанням наша компанія потрапила цього тижня на місцеве телебачення – затримка рахунків за спожитий газ. Та знаходимо в тому позитив, бо тепер наші роз’яснення побачить більше людей.

Кілька споживачів і споживачок прийшли до ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» у четвер, 28 жовтня 2021 року, де їх зустрів директор підприємства Валерій КУЗЬМИНСЬКИЙ. Люди нервуються, що не можуть оплатити спожитий природний газ. До того ж вони вважають, що є споживачами ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг», бо подали заяву приєднання до цього постачальника.

Натомість посадовець пояснив, що від часу переходу до нового постачальника понад сотня тисяч людей звернулася до підприємства із заявами про приєднання. Та приєднали поки що не всіх. На операторів лягло надмірне навантаження – величезна кількість документів, які все ще опрацьовуються.

Газ у кожну із таких осель надає Постачальник останньої надії. Нікого не відключають. Отож дарма панікувати.

 

Крім того, В. КУЗЬМИНСЬКИЙ заспокоїв, що рахунки для споживачів ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» сформовані і обов’язково дійдуть до них.

Якщо платіжки вчасно не прийшли, це не значить, що споживачу додадуть наступного місяця якісь додаткові обсяги. Нарахування здійснюють чітко за показниками споживача. Просто треба почекати.

Щодо телефонного зв’язку, то у Центрах обслуговування споживачів працює кілька ліній. Але коли мова йде про десятки тисяч споживачів, то бракуватиме жодного штату адміністраторів, щоб встигати відповісти на кожен дзвінок, бо вони ще й обслуговують живі черги.

Ми намагаємося подолати цю проблему.

Згадаймо, в яких надскладних умовах опинилася газова галузь України – її цілодобово лихоманить від політичних впливів, стрибків цін, неочікуваних рішень на високих рівнях.

Ми залишаємося працювати за цих обставин і гарантуємо своїм клієнтам зручний та безпечний газ. І очікуємо на розуміння наших споживачів

Нагадаємо, що з нами можна спілкуватися за допомогою онлайн-сервісів:

067 504 78 16 (Viber, Telegram, WhatsApp)

Особистий кабінет на нашому сайті.

А також Telegram @PROgazuy

Та месенджер у Фейсбуці на сторінці

https://www.facebook.com/kggrup

Останні Новини

інформація для клієнтів щодо
трендів в енергетиці

Додаткова угода щодо ціни на жовтень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на вересень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на серпень 2022 року read more

Написати нам

Залишились запитання?

Ми з радістю проконсультуємо Вас щодо ситуації на ринку енергоносіїв, підберемо зручний та вигідний тариф, підготуємо всі папери та оформимо угоди.

Ми працюємо для Вас