LOADING....!!!!!

КРЕМЕНЧУКГАЗ-ТРЕЙДІНГ МАЄ ГАРАНТОВАНИЙ РЕСУРС ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ ПРИРОДНИМ ГАЗОМ

21.10.2021

ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» має достатній ресурс для забезпечення населення природним газом.

Вважаємо за доцільне оприлюднити таку інформацію на початку опалювального сезону, із огляду на побоювання споживачів щодо впливу коливань європейського ринку газу на місцевих постачальників.

Ми хочемо запевнити, що вживаємо заходів до покращення обслуговування клієнтів та маємо наміри зробити наш ресурс доступнішим для них. Вирішення окремих ключових питань займає час, отож ми розраховуємо на розуміння своїх споживачів.

Щодо технічних питань, пов’язаних із приєднанням до договору на постачання з ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг», то всі підписані заяви-приєднання, які перебувають у стані опрацювання, будуть активовані на платформі в системі Оператора ГТСУ до 01 листопада 2021 року.

Це значить, що платіжки за листопад прийдуть ВСІМ клієнтам ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг», якщо вони обрали НАШУ компанію в якості постачальника газу.

ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» організує самостійну доставку споживачам платіжок за спожитий природний газ та сплату за газ через систему ВАС.

Тепер всім абонентам, шо отримували газ за Річною ціною з листопада 2021 року автоматично буде знижено тариф до 7,95 грн. за 1 м. куб.

Додамо, що будь-які питання, незалежно від постачальника, можна вирішити за допомогою Центрів обслуговування споживачів, які працюють

БЕЗ ПЕРЕРВИ!

Задля зручності та із огляду на карантинні умови, ми продовжуємо застосовувати оnline-зв’язок.

Це телефонні лінії:

0536 79 44 04, +38 (050) 489 78 94

Це Особистий кабінет на сайті компанії:

https://kgaz-trading.com.ua/

 

 

Останні Новини

інформація для клієнтів щодо
трендів в енергетиці

Додаткова угода щодо ціни на жовтень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на вересень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на серпень 2022 року read more

Написати нам

Залишились запитання?

Ми з радістю проконсультуємо Вас щодо ситуації на ринку енергоносіїв, підберемо зручний та вигідний тариф, підготуємо всі папери та оформимо угоди.

Ми працюємо для Вас