LOADING....!!!!!

Нові Тарифи

23.04.2021

ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» запроваджує нові тарифи на природний газ для всіх категорій споживачів.

З 1 травня 2021 року ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» пропонує своїм споживачам низку продуктів для забезпечення природним газом.

Новими продуктами є «КГТ – стандарт» та «КГТ – європейський».

Пропозиції діятимуть на постійній основі, а клієнти зможуть самостійно обрати найзручнішу з них.

За рішенням Уряду та НКРЕКП, з 1 травня цього року усі побутові споживачі (населення) за замовчуванням будуть переведені на тариф «КГТ – стандарт».

 Для переходу на інші тарифні плани, а також при бажанні змінити тарифний пакет протягом року (крім річних), потрібно обрати пропозицію через Особистий кабінет споживача, вебсайт компанії, кол-центр чи мобільний додаток.

Передавати показники лічильника і сплачувати за блакитне паливо потрібно буде як і раніше після закінчення звітного місяця.

 

ТАРИФ «КГТ стандарт»

Термін дії – 01.05.2021 – 30.04.2022

Головною перевагою цього тарифу є те, що фіксується ціна природного газу протягом 12 місяців.

«КГТ — стандарт» дозволить клієнтам «Кременчукгаз-Трейдінг» забути про сезонні стрибки цін на блакитне паливо, адже енергоресурс не дорожчатиме впродовж 12 місяців. Тому споживачі зможуть надійно і спокійно використовувати газ протягом року.

 

ТАРИФ «КГТ європейський»

Термін дії – 12 місяців після переходу на тариф 

Ця пропозиція дозволяє рівномірно розподілити фінансове навантаження на бюджет споживача протягом 12 місяців. Річний обсяг споживання клієнта множиться на ціну, зафіксовану на рік. Споживач щомісяця сплачує 1/12 частину отриманої суми, незалежно від обсягу споживання, а показання лічильників передає як і раніше.

По закінченню строку дії тарифу ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» здійснить звірку показників та перерахунок коштів. Якщо споживач використає менше заплавного обсягу, Товариство поверне йому зайві гроші на банківську картку. Клієнт зможе також залишити кошти на своєму особовому рахунку для майбутніх платежів.

Тариф «КГТ – європейський» – дешевше за базову річну пропозицію. Головна перевага тарифу – відсутність надмірних сум у платіжках під час опалювального сезону, коли використання газу досягає максимуму. Завдяки однаковим щомісячним платежам споживачі рівномірно розподілять великі «зимові» витрати на весь рік. Отож, пропозиція зменшить навантаження на гаманці споживачів під час холодів.

В рамках пропозиції ціна природного газу упродовж 12 місяців не буде змінюватися

 

ТАРИФ «КГТ Щомісячний стандарт»

Термін дії – 01.05.2021 – 30.04.2022

В рамках цієї пропозиції вартість блакитного палива змінюватиметься залежно від ситуації на ринку. Ціну публікуватимуть на сайті компанії щомісяця за п’ять днів до початку періоду постачання. Тариф дозволить споживачам заощаджувати, якщо газ на ринку подешевшає. Пропозиція допоможе клієнтам оперативно реагувати на традиційні сезонні зміни ціни на енергоресурс.

 

ТАРИФ «КГТ Щомісячний лояльний»

Термін дії – 01.05.2021 – 30.04.2022

В рамках цієї пропозиції вартість блакитного палива змінюватиметься залежно від ситуації на ринку. Ціну публікуватимуть на сайті компанії в кінці періоду споживання і буде зафіксована найнижча ціна на блакитне паливо яка буде на ринку в продовж місяця споживання. Тариф також дозволить заощаджувати, якщо газ на ринку в продовж місяця споживання зменшиться. Пропозиція допоможе реагувати на зміни ціни в продовж місяця коли ціни може зменшиться.

 

ТАРИФ «КГТ Щомісячний біржовий»

Термін дії – 01.05.2021 – 30.04.2022

Цей тарифний план розроблений для більш активних споживачів. В рамках цієї пропозиції вартість блакитного палива змінюватиметься залежно від ситуації на європейській біржі. Ціну публікуватимуть на сайті компанії в кінці періоду споживання і буде зафіксована відповідно до розрахуку середньо-зваженої ціни на ресурс, що фіксувалася кожного дня на європейській біржі (TTF Амстердам) в продовж місяця споживання. Тариф також дозволить слідкувати споживачам за коливаннями на європейській біржі і розуміти що за ціна буде встановлена по кінцю місяця споживання.

 

ТАРИФ «КГТ Страховий запас»

Термін дії – 01.10.2021 – 31.03.2022

Акція «Страховий запас » від ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» дозволила клієнтам компанії заощадити до 20% коштів на оплату за припродний газ під час опалювального сезону 2020/21. Тариф «КГТ Страховий запас» – це продовження спеціальної пропозиції, що дозволяє споживачам створити власний запас блакитного палива на опалювальний сезон. Клієнти зможуть придбати енергоресурс заздалегідь за літніми цінами і споживати його впродовж опалювального сезону.

Цьогоріч Товариство трохи змінимо умови участі в акції. Клієнти як і раніше матимуть змогу придбати будь-які обсяги блакитного палива на опалювальний сезон за низькими літніми цінами. Але буде і ще один немалозначущий момент, сплатити за природний газ можна буде частинами. Такі нові умови оплати зроблять нашу пропозицію набагато доступнішою для клієнтів, які не взмозі сплатити зразу за весь необхідний обсяг, але ця пропозиція буде лімітованою.

У рамках тарифу «КГТ Страховий запас» компанія заздалегідь закуповуватиме енергоресурс за оптимальними цінами, а споживачі використовуватимуть газовий запас на власний розсуд саме тоді, коли найбільше їм потрібно – під час холодного періоду.

 

Останні Новини

інформація для клієнтів щодо
трендів в енергетиці

Додаткова угода щодо ціни на жовтень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на вересень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на серпень 2022 року read more

Написати нам

Залишились запитання?

Ми з радістю проконсультуємо Вас щодо ситуації на ринку енергоносіїв, підберемо зручний та вигідний тариф, підготуємо всі папери та оформимо угоди.

Ми працюємо для Вас