LOADING....!!!!!

ОФІЦІЙНО: Підстав непокоїтися немає!

13.04.2021

 

Нарахування за спожитий газ за березень-місяць розподільна організація надасть постачальникам після

15 квітня 2021 року. За підсумками останнього місяця ця робота триває довше, оскільки дані обраховуються не для одного постачальника, а для кількох.

ТОМУ ЩО!

Керівництво ТОВ «Кременчукгаз-Постачання» прийняло рішення про припинення постачання газу населенню у березні-квітні 2021 року із об’єктивних причин (про це можна дізнатися тут).

Згідно законодавства, побутові споживачі із 13 березня 2021 року отримують газ від НАК «Нафтогаз України» – так званого Постачальника Останної Надії (ПОН).

Тим часом , до Центру обслуговування споживачів  (ЦОС) почастішали звернення із питанням про відсутність нарахування плати за газ у платіжках за березень 2021 року.

Люди стурбовані чутками про те, що платіжки можуть виставити аж на початку травня і доведеться платити за два місяці одразу.

Натомість такі чутки безпідставні.

Саме зараз триває перехідний період – споживачі укладають нові угоди з новими постачальниками. Серед них місцевий – ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг», в якого вже близько 15 тисяч споживачів. А значить: цим людям зрозуміло, від кого вони отримуватимуть платіжки.

Решта містян також може не хвилюватися, бо до кожного будинку обіцяють прийти фахівці і відповісти на всі питання, допомогти з переоформленням.

Принаймні завжди можна подзвонити у ЦОС:
+380536780404
+380672897892
+380536794404

Поки триватиме перехідний період, можливі затримки у звичних для нас процесах – у термінах нарахувань, зокрема.

Крім того, будуть налагоджені взаємовідносини із Єдиною комунальною системою «VAS», що надсилає платіжки в Кременчуці, щодо надання інформації по нарахуванню за природний газ у загальні платіжки.

Підстав для занепокоєння немає, бо оператор діє в рамках законодавства та виконує свої обов’язки перед споживачами.

Останні Новини

інформація для клієнтів щодо
трендів в енергетиці

Додаткова угода щодо ціни на жовтень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на вересень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на серпень 2022 року read more

Написати нам

Залишились запитання?

Ми з радістю проконсультуємо Вас щодо ситуації на ринку енергоносіїв, підберемо зручний та вигідний тариф, підготуємо всі папери та оформимо угоди.

Ми працюємо для Вас