LOADING....!!!!!

Ми відкриті до співпраці з новими побутовими споживачами

18.03.2021

«Ми відкриті до співпраці з новими побутовими споживачами», – директор ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» Валерій Кузьмінський розповідає про створення і діяльність підприємства.
ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» засноване на базі групи підприємств «Кременчукгаз» і успішно розвивається в умовах ринку природного газу. Це – газовий трейдер, що поєднує зручний сервіс, гнучкі умови та гарантовані можливості забезпечення природним газом споживачів України.
Протягом останніх 3х років сталися вагомі зміни у газовій галузі регіону. Зокрема, став помітним курс на стратегічне планування господарської діяльності ПрАТ «Кременчукгаз», яке обслуговує газорозподільчу мережу на території кількох міст і районів. І це – аж ніяк не короткотривалі досягнення для показухи, і аж ніяк не жадібне збагачення власників компанії з подальшою її ліквідацією. Грамотний бізнес, спрямований на утримання конкурентоздатності на ринку із залученням нових партнерів – запорука стабільної діяльності в умовах мінливого вітчизняного законодавства та політичної ситуації. Мета керівництва – досягти гідного рівня надання послуг, підвищити професійність колективу, оснастити його обладнанням, технологіями, оптимізувати систему роботи та взаємодію між службами.
І зробити це, задіявши галузі, необхідні самій обслуговуючій компанії в чіткій роботі зі споживачем. Одним словом, дати клієнту/споживачу можливість отримати комплекс послуг «під ключ». З відповідним сервісом. Як у Європі, якщо хочете!
Це і стало поштовхом до розмежування і спеціалізації окремих послуг шляхом створення споріднених підприємств на базі «Кременчукгазу».
Як розповів директор ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» Валерій Кузьмінський, підприємство засноване, щоб упорядкувати базу клієнтів за статусом (промисловість та населення), розділити закупівлі і ціни. І – з огляду на те, що в роботі з побутовими споживачами одним із найважливіших факторів є соціальна потреба, а стосунки з підприємствами – це здебільшого комерція.
Із 2019 року кілька досвідчених фахівців узялися напрацьовувати нові контакти та залучати до спільної діяльності потенційних промислових партнерів регіону, який обслуговує ПрАТ «Кременчукгаз».
За цей час 150 бюджетних організацій та близько 500 промислових підприємств стали клієнтами ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг». Із переходом України на відкритий ринок природного газу 2020 року, ситуація стала вимагати гнучкого підходу, отож, за словами керівника, підприємство відновило роботу із населенням та успішно працює в цьому напрямку.
У січні 2021 року ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» вдалося зменшити січневу ціну для побутових споживачів до 6,99 грн/м3 ще до того, як такий граничний показник офіційно встановив Уряд. А ось у лютому-березні 2021 року ТОВ «Кременчукгаз-трейдінг» увійшло в число постачальників, що сформували найнижчі ціни на газ для населення – 6.95 грн/м3.
«Ми продаємо більше 13 млн куб. м газу на рік, – розповів В. Кузьмінський. – Маємо понад 6000 побутових споживачів – для них і зменшили ціну, виконуючи соціальні потреби населення та не чекаючи, поки приймуть відповідні рішення на законодавчому рівні.
«Кременчукгаз-трейдінг» відкритий для співпраці з новими побутовими споживачами. Для переходу від одного до іншого постачальника передбачається проста процедура, доступна кожному. Ми налаштували кілька каналів зв’язку. Насамперед, сайт kgaz-trading.com.ua, де розміщено Особистий кабінет. На допомогу користувачу створили онлайн-чат для спілкування з менеджерами компанії».
Зручні способи зв’язку є перевагами роботи з «Кременчукгаз-Трейдінгом» так само як і гарантія забезпечення ресурсом, ціну якого оголошують до початку місяця. До того ж, у підприємства гнучкий графік оплати рахунків за газ плюс акційні пропозиції для клієнтів. Наразі компанія активно поширює інформацію про свої можливості.
«Колектив «Кременчукгаз-Трейдінг» складається лише з кваліфікованих працівників, які не один рік працюють у газовій сфері, – запевняє В.Кузьмінський. – У нас є безстрокова ліцензія на продаж природного газу для промислових споживачів, бюджетних організацій та інших суб’єктів господарювання за регульованим тарифом. Ми намагаємося бути зручними й надійними постачальниками, надати найкращі умови для своїх споживачів».
Кожне із підприємств групи «Кременчукгаз» докладає чималих зусиль до виконання стратегії керівництва. Це щоденна самовіддана фізична й розумова праця фахівців. І все – задля довіри споживачів, щоб мати цивілізовані стосунки між клієнтом і виконавцем, щоб підняти рівень компанії, а разом з тим і всю країну. Бо все починається з себе!

Останні Новини

інформація для клієнтів щодо
трендів в енергетиці

Додаткова угода щодо ціни на жовтень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на вересень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на серпень 2022 року read more

Написати нам

Залишились запитання?

Ми з радістю проконсультуємо Вас щодо ситуації на ринку енергоносіїв, підберемо зручний та вигідний тариф, підготуємо всі папери та оформимо угоди.

Ми працюємо для Вас