LOADING....!!!!!

До уваги споживачів природного газу

18.03.2021

Керівництво компаній «Кременчукгаз Груп» запевняє споживачів природного газу на території обслуговування підприємств, що ми залишаємося надійними постачальниками, як і раніше, та гарантуємо клієнтам якісне надання послуг, зокрема, з боку ТОВ «Кременчукгаз Трейдінг».

ТОВ «Кременчукгаз-постачання» прийняло рішення про припинення постачання природного газу в березні-квітні 2021 року із огляду на низку причин.

Насамперед, введення державного регулювання цін в лютому-березні 2021 р. обмежило ціну продажу газу населенню. Але неможливо придбати газ за такою вартістю на ринку — державний газ «Укргазвидобування» не продається вже пів року на ринку.

Крім того, ТОВ «Нафтогаз Трейдінг» не виконало умови договору продажу газу для населення в останній тиждень лютого, що змусило ТОВ «Кременчукгаз-постачання» придбати газ за вищою ринковою ціною, ніж реалізаційна.

Нагадаємо також, що ще в січні 2021 року ТОВ «Кременчукгаз-постачання» встановило споживачам ціну в 6,99 грн за куб, але купувало газ за ринковими цінами на біржі значно дорожче. Через те, що наше підприємство купувало газ дорожче, ніж продавало протягом січня-березня 2021 р., воно отримало великий збиток.

Додаткове фінансове навантаження збільшилося через 20% недисциплінованих споживачів ТОВ «Кременчукгаз-постачання», які погано сплачують за газ. За грудень 2020-лютий 2021 у них накопичилися борги, що перевищують 60 млн грн!

Все це призвело до зменшення обігових коштів «Кременчукгаз-постачання», внаслідок чого відсутня можливість надалі купувати ресурс для споживачів. Протягом березня-квітня 2021 року «Кременчукгаз-постачання» буде займатися поверненням боргів для виконання своїх зобов’язань перед продавцями ресурсу природного газу, оскільки компанія діє коректно з контрагентами.

Натомість ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» працює без обмежень та пропонує приєднатися споживачам, які виконують договори постачання природного газу і не мають заборгованості перед попереднім постачальником. Це дасть можливість Товариству встановлювати ціни, які залишаються традиційно одними із найменших в Україні (так було протягом серпня-грудня 2020 року, та січня-березня 2021 року).

Якщо у громадян виникає питання: «Що робити?», то нагадуємо про можливість простої процедури переходу до нового постачальника, без будь-якого припинення чи обмеження послуги розподілу природного газу. Для зваженого рішення потрібне розуміння того, що і постачальники, і споживачі стали заручниками складної ситуації на газовому ринку.

Всі дані ТОВ «Кременчукгаз Трейдінг» і контакти відкриті:
+38 067 505-63-12
+38 067 289-78-92  
kgaz-trading.com.ua
https://www.facebook.com/КГ-ГРУП-102264415287019

Наші співробітники допоможуть у всіх питаннях, а схема переходу доступна кожному громадянину. Залишайтесь із нами – СВОЇМИ, перевіреними часом.

Залишайтеся із тими, хто справно сплачує податки у МІСЦЕВИЙ бюджет, хто консультує НА МІСЦІ, створивши зручні сервіси, хто відповідально дбає про БЕЗПЕЧНУ ТА БЕЗПЕРЕБІЙНУ подачу природного газу, хто має багаторічний ДОСВІД у газовій галузі, хто досконало обізнаний у потребах споживачів НАШОГО регіону,

хто пропонує одну із НАЙНИЖЧИХ ЦІН по всій Україні – 6,95 грн/м3 у березні!

 

 

Останні Новини

інформація для клієнтів щодо
трендів в енергетиці

Додаткова угода щодо ціни на жовтень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на вересень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на серпень 2022 року read more

Написати нам

Залишились запитання?

Ми з радістю проконсультуємо Вас щодо ситуації на ринку енергоносіїв, підберемо зручний та вигідний тариф, підготуємо всі папери та оформимо угоди.

Ми працюємо для Вас