LOADING....!!!!!

Своєчасна оплата за газ – запорука комфорту й добробуту

03.12.2020

Своєчасна оплата за газ – запорука комфорту й добробуту
ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» та «Кременчукгаз-Постачання» дякують кожному споживачу за своєчасну оплату!

Про ціну на газ

Газ – це товар. Так само, як харчі, білизна, нерухомість тощо. Якщо частина покупців бере його безплатно, то продавець вимушений захищати інтереси іншої частини – тієї, що платить.
Останнім часом вона змінюється щомісяця, а різні постачальники пропонують різні ціни. Чим дисциплінованіші будуть платники, тим більше у їх постачальника можливості здешевити газ. І навпаки – якщо дехто цього не розуміє та допускає борги, то ставить цим під удар добробут решти споживачів, бо можливості постачальника зводяться нанівець.

Коментар постачальника

«Із 1 серпня 2020 року відбулися зміни у функціонуванні ринку природного газу для побутових споживачів. А саме – відмінені спеціальні обов’язки постачальників забезпечувати населення газом, – розповідає керівник ТОВ «Кременчукгаз-постачання» Валерій Кузьмінський. – Це покладає на споживачів більшу відповідальність за сплату за газ, ніж раніше. Природний газ є звичайним товаром. А споживач мусить сумлінно виконувати обов’зки за договором постачання».

96% споживачів вчасно сплачують за газ

Вчасно сплачують за газ 96% споживачів Кременчуцького та Семенівського районів, а також міст Кременчук та Горішні Плавні.
За ІІІ квартал 2020 року лише 5780 споживачів не сплатили за газ та заборгували 405тис. грн.
Це 4% від загальної кількості споживачів, які ризикують бути відключені від споживання (а взимку це критично).
ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» та «Кременчукгаз-Постачання» дякують своїм споживачам за своєчасну сплату за газ!
Адже завдяки вам, ці компанії можуть встановлювати одні з найнижчих цін на природний газ в Україні»!
Натомість збільшення заборгованості призводить до зростання цін, оскільки обидві компанії купують газ самостійно і сплачують вчасно, а ріст заборгованості буде збільшувати витрати підприємств.
Тому побутовим споживачам необхідно вчасно сплачувати за газ, щоби забезпечити себе комфортом і добробутом взимку.

Знаходимо дешевший газ і робимо його дешевшим для споживачів

Ми прагнемо залишатися максимально доступними та конкурентоспроможними учасниками газового ринку, а значить – вміло застосовувати моніторинг, приймати гнучкі рішення, локально в найкоротші терміни вирішувати питання. Зокрема, знаходимо дешевший газ і тим самим робимо його дешевшим для споживачів.
Ціни на листопад 2020 року нам вдалося знизити майже на 600 грн/1000 м3 від заявлених раніше (посилання http://kgaz.com.ua/novyny/Dlq-kremenchuzhan-znizheno-c%D1%96ni-na-gaz-u-listopad%D1%96 ), а в жовтні природний газ нашим споживачам обійшовся чи не найдешевше ніж решті українців, також завдяки зниженню ціни майже на чверть від раніше заявленої (посилання http://kgaz.com.ua/novyny/Kremenchucxk%D1%96-postachalxniki-gazu-znizili-jogo-c%D1%96nu-majzhe-na-chvertx ).
Наголошуємо, що всі побутові споживачі, які вчасно сплачують за спожитий газ, будуть безперебійно забезпечені природним газом в опалювальний період за сприятливими цінами.
Отож своєчасна оплата – це запорука комфорту й добробуту!

Останні Новини

інформація для клієнтів щодо
трендів в енергетиці

Додаткова угода щодо ціни на жовтень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на вересень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на серпень 2022 року read more

Написати нам

Залишились запитання?

Ми з радістю проконсультуємо Вас щодо ситуації на ринку енергоносіїв, підберемо зручний та вигідний тариф, підготуємо всі папери та оформимо угоди.

Ми працюємо для Вас