LOADING....!!!!!

Товариство переходить в режим обмеженого прийому

18.03.2020

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

ТОВ “КРЕМЕНЧУКГАЗ-ТРЕЙДІНГ

 

У зв’язку з введенням в дію Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 року “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” ТОВ “Кременчукгаз-Трейдінг” повідомляє наступне: на час дії постанови Товариство переходить в режим обмеженого прийому з забороною безпоседенього відвідування. При цьому підприємство продовжує надавати всі,послуги.

Для здійснення звернення до ТОВ “Кременчукгаз-Трейдінг” з будь-якого питання необхідно:

  1. Підготувати в письмовому або електронному вигляді звернення, відправити його (фотокопію) на електронну адресу: office@kgaztrading.com.ua вказавши при цьому ПІБ, власну адресу та номер телефону. Також, звернення можна відправити через систему Viber, на телефонний номер +38 (067) 289-78-92.
  2. Надання необхідних документів (обмін документами) також буде здійснюватись засобами електронної передачі даних (вищевказані електронна пошта, Viber,).
  3. Для отримання будь-якої інформації  або  консультацій, телефонуйте: 067-289-78-92; 050-489-78-94 .

ТОВ наголошує на тому, що не зважаючи на певні обмеження продовжує виконувати всі роботи для задоволення потреб наших споживачів.

Адміністрація “Кременчукгаз-Трейдінг”.

Останні Новини

інформація для клієнтів щодо
трендів в енергетиці

Додаткова угода щодо ціни на жовтень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на вересень 2022 року read more
Додаткова угода щодо ціни на серпень 2022 року read more

Написати нам

Залишились запитання?

Ми з радістю проконсультуємо Вас щодо ситуації на ринку енергоносіїв, підберемо зручний та вигідний тариф, підготуємо всі папери та оформимо угоди.

Ми працюємо для Вас